Het Aktiv & Familienchalet Harmonie

elijk welkom in het Aktiv & Familienchalet Harmonie gelegen aan de Haidersee in St. Valentin (Zuid-Tirol)!

“Neem de tijd om gelukkig te zijn, want dat is de poort naar geluk!”

Dagelijks ervaren we zélf een aangenaam gevoel van geluk en vreugde om hier thuis te mogen zijn! We zouden dan ook ontzettend graag dit gevoel met u delen en u bij ons aan de Haidersee in de Vinschgau begroeten en laten thuiskomen!

Gedurende de winter worden de bergen van de Reschenpass bedekt met sneeuw, zodat de natuur ook even kan rusten. Uw wintervakantie in St. Valentin aan de Haidersee wordt niet alleen onvergetelijk dankzij deze wondermooie natuur, maar ook door het jolijt en het plezier tijdens het sporten op de geweldige pistes.

In de lente ontwaakt de natuur en het landschap wordt omgetoverd in een warm coloriet van fantastische kleuren! Aan de oevers van het nabijgelegen meer maken de vissers trots hun boten weer vaarklaar.

De zomer in de Vinschgau is uniek en dan zorgen de zonnestralen, de frisse lucht en een uniek landschap voor een energetische werking op lichaam en geest! Dankzij een mooie hoogte boven de zeespiegel kunnen we op ieder moment van de dag genieten van aangename temperaturen.

In de herfst bereiken de kleuren van de natuur hun hoogtepunt en langzaam keert de idyllische rust terug. Het vee wordt van de almen naar het dorp gebracht en tijdens deze terugkeer worden er in de dorpen prachtige feesten georganiseerd. Uw bergtochten worden in deze periode beloond met uitstekende vergezichten en aangename temperaturen.

Na een aangename dag in de natuur keert u terug en ervaart u bij ons de hartelijkheid van een familiebedrijf met 4 sterren vakantiekwaliteit: u voelt zich lekker, geniet van een fantastisch landschap en een weldadige rust!
We verheugen ons reeds om u te ontmoeten!

Hartelijk welkom in St. Valentin aan de Reschenpass, een vakantieregio in de Vinschgau ( Zuid-Tirol)!

Evelyn & Roman Theiner

Site created by Marketing Factory